Ooievaarspas

Vanaf 1 april t/m 1 oktober worden er weer fietsrondes georganiseerd.

Alleen houders van een geldige Ooievaarspas, kunnen met maar liefst 50% korting deelnemen aan een fietsronde.

Als u denkt recht te hebben op een ooievaarspas, dan kunt u hier meer informatie vinden. U wordt doorgelinkt naar de website van de Gemeente Den Haag.

Ooievaarspashouders dienen minimaal 15 minuten voor aanvang van een fietsronde aanwezig te zijn om de betaling te kunnen afhandelen. Neem hiervoor uw geldige ooievaarspas en een geldige legitimatie mee.

Alle fietsrondes (A, B, C & D) zijn inclusief:

  • Begeleider die de gehele route meefietst en leuke anekdotes en wetens-waardigheden vertelt tijdens de route.
  • Vaste start & finish in hartje centrum Den Haag (Café De Stad, Kettingstraat 6, Den Haag)
  • Mooie route met zoveel mogelijk fietspaden en dus weinig gemotoriseerd verkeer en stoplichten.

Boek hieronder uw fietsronde voor Ooievaarspashouders:


FIETSRONDE A: (normaal € 9,50 maar €4,75 voor ooievaarspashouders)
Stadsroute van 20 km van ongeveer 2 uren. Wij nemen u mee naar de mooiste plekjes van de hofstad. Den Haag heeft niet alleen mooie parken en veel groen, maar natuurlijk ook historische gebouwen waar door de loop van de geschiedenis veel over te vertellen is.

FIETSRONDE B: (normaal € 9,50 maar €4,75 voor ooievaarspashouders)
Deze korte route van 30 km loopt vanuit Den Haag Centrum naar Scheveningen door de duinen, Meijendel, Wassenaar en weer terug naar de hofstad. Een prachtige fietsronde waar u in ongeveer 2 uren tijd veel te zien krijgt van natuurschoon tot mooie landgoederen en een lekkere zeewind!

FIETSRONDE C: (normaal € 12,50 maar €6,25 voor ooievaarspashouders)
Een fantastische fietsronde waar wij u meenemen langs Huis ten Bosch, Landgoed Clingendael, Kasteel Oud Wassenaar en vele natuurgebieden. Deze rit is ongeveer 55 km en duurt zo'n 4 uren. Vanzelfsprekend wordt er onderweg gestopt voor een sanitaire pauze en om wat te drinken en/of eten.
Uiteindelijk rijden wij via Noordwijk over de mooie boulevard terug door de duinen via Katwijk aan Zee richting Den Haag.

FIETSRONDE D: (normaal € 12,50 maar €6,75 voor ooievaarspashouders)
Deze fietsronde is ongeveer 70 km en zal u versteld doen staan van het wisselende natuurschoon van Zuid-Holland. Wij zullen Den Haag verlaten via de duinenroute richting Kijkduin en verder fietsen naar Hoek van Holland. Daar zullen wij via de Maeslantkering richting Maassluis en Vlaardingen rijden. Via mooie idyllische fietspaadjes rijden wij weer via Schipluiden richting Den Haag.
In ongeveer 5 uurtjes fietsplezier komt u de mooiste plekjes tegen dat Zuid-Holland te bieden heeft.

 

Ooievaarspashouders kunnen geen fiets huren via Fietsronde.nl. 


Vul onderstaand formulier svp geheel in. Indien u niet op de ingevulde datum verschijnt, dan kunt in de toekomst geen fietsrondes meer boeken. Tenzij u zich 24 uur voor aanvang afmeldt.