Over Fietsronde.nl

Fietsronde.nl is een organisatie dat fietsen net iets leuker maakt dan de 'normale' routes die je zelf rijdt. Voor een mooie prijs krijg je immers een geheel verzorgde fietsronde. Tevens hoef je zelf geen kaart te lezen, want er rijdt altijd een gids mee.

Fietsronde.nl is er voor alle leeftijden, individueel, groepen, bedrijven, familie en verenigingen. Kinderen dienen wel te worden vergezeld door ouder(s)/voogd/begeleider.

Fietsronde.nl neemt je mee vanuit hartje centrum Den Haag naar de mooiste plekjes van de Hofstad zelf en daarbuiten. Zuid-Holland heeft namelijk veel te bieden aan prachtige steden, mooie duingebieden, uitgestrekte landerijen en bossen. De fietsrondes zullen zoveel mogelijk over fietspaden worden georganiseerd, zodat je veilig kan fietsen en met weinig gemotoriseerde voertuigen te maken hebt.

Fietsronde.nl maakt leuke fietsritten voor ieder wat wils. Dus wil je alleen Den Haag zelf bekijken en luisteren naar leuke anekdotes van bijzondere gebouwen en plaatsen, dan neem je de stadstour. Wil je liever eens de buitengebieden van Den Haag bekijken, maar niet te ver weg? Dan is de route door Wassenaar en het Meijdendel natuurgebied uitermate geschikt voor jou.

Voor de fietsfanaat die graag een paar uurtjes meer op de fiets wil zitten, is er een prachtige route van Den Haag naar Hoek van Holland via Vlaardingen terug naar de Hofstad. Deze fietsronde is het perfecte fietsdagje uit en is door velen als één van de mooiste fietsrondes geprezen. De vele fietspaden die Zuid-Holland heeft, zullen wij dan ook optimaal benutten.

Groepjes fietsfanaten van minimaal 8 tot maximaal 20 personen per ronde kunnen per groep boeken. Vooral geschikt voor bedrijven (btw factuur), familie- & vrienden uitjes of met bijvoorbeeld een vereniging.